Dagje weblog updaten
Lieve allemaal,
Aangezien onze overnachtingslokatie een zeer lucratieve internetdeal voor ons heeft (10 NZ dollar voor onbeperkt internetten gedurende het hele verblijf van twee dagen) hebben we onze fotocollectie doorgeploegd en onze weblog maar even bijgewerkt. Het resultaat is dat nu de foto's van onze avonturen op de Franz Josef Glacier, in Queenstown en Haast zijn gepost.
Binnenkort komt er misschien ook weer een verhaaltje. Maar eerst verder reizen. Het weer betrekt hier, dus wij gaan. Dat reizen per weerbericht bevalt ons tot nu toe erg goed :)
Groetjes Ilse & Rinse
Hallo,
Deet helpt niet tegen de sandflies. Je kunt beter iets in NZ kopen (iets natuurlijks) tegen die irritante beestjes, dat helpt tenminste wel! Weet niet meer hoe het heet, maar dat weten ze daar natuurlijk wel.
Groetjes Marleen
Hoi! Supergaaf om alle jullie verhalen te lezen en foto's en video's te zien! NZ staat nu absoluut op mijn lijstje van must-visits :D Hier gaat alles prima, Andreas is ondertussen ook al weer een paar weken aan het werk en dat bevalt hem goed :) Verder hebben we afgelopen week onze familiebak kunnen aanschaffen, hopelijk houdt die het wat beter vol dan jullie mazda ;) Veel plezier en geniet ze! Veel liefs, Andreas en Renske